• Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a apărut la Coachella într-o cămașă cu nasturi cu imprimeu de fluturi.
  • Look-ul său a atras comparații cu Fast and Furious, precum și cu personajul lui Jim Carrey, Ace Ventura.
  • Alți utilizatori Reddit au spus că miliardarii au făcut lucruri mai rele decât să meargă la Coachella într-o cămașă amuzantă.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a apărut la Coachella în weekend într-o cămașă cu nasturi cu imprimeu de fluturi, scrie Business Insider.

Arată ca o scenă din Fast and Furious cu buget redus”, a scris Redditor RuckOver3 într-o postare care a fost votată de peste 34.000 de ori până la ora transmiterii acestei știri.

Bezos a fost văzut la festival alături de partenera sa Lauren Sanchez, de matriarhul Kardashian Kris Jenner și de partenerul lui Jenner, Corey Gamble, potrivit TMZ. Bezos a fost fotografiat purtând o cămașă cu nasturi albaștri, cu imprimeu de fluture, blugi strâmbi și adidași albi. De ce s-a îmbrăcat ca Ace Ventura?”, a scris pe Reddit BarfJello, într-un comentariu care a fost votat de peste 13.000 de ori până la ora transmiterii acestei știri. Comentariul făcea referire la Ace Ventura, detectivul de animale de companie din Miami interpretat de Jim Carrey în filmul cu același nume din 1994.

Alți autori de pe Reddit au spus că Bezos părea că trece printr-o criză a vârstei a doua a vieții” și că este îmbrăcat ca un tată”. Un utilizator Reddit a încercat să afle de unde era tricoul. Poartă un tricou de 12 dolari de la Amazon”, a scris MrPootie, utilizator Reddit.

Reprezentanții lui Bezos de la Amazon nu au răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Insider cu privire la faptul că miliardarul purta un tricou de 12 dolari.

Alți utilizatori Reddit au luat apărarea lui Bezos. Arată ca un participant obișnuit la Coachella”, a scris utilizatorul Reddit electricman420.

Are 59 de ani, este în mare formă, se întâlnește cu o femeie cam de vârsta lui și se distrează la un festival de muzică”, a scris Notoriouslydishonest, adăugând că prezența lui Bezos la festival este exponențial mai puțin înfiorătoare” decât comportamentul altor miliardari.

Nu este prima dată când o ținută a lui Bezos a devenit subiect de discuție. În 2019, el a fost văzut purtând o pereche de costume de baie Vilebrequin de 260 de dolari pe un superyacht. Pantalonii scurți cu imprimeu de caracatiță au ajuns să devină unul dintre cele mai tari articole ale verii. În 2017, meme-uri cu Bezos leșinat” într-un polo negru, vestă pufoasă și aviatori au devenit virale online.

Tim Cook, directorul general al Apple, este un fan al Coachella și a fost văzut de mai multe ori la eveniment. Cofondatorii Google, Larry Page și Sergey Brin, sunt, de asemenea, cunoscuți pentru că au participat – și le-a plăcut să meargă – la Burning Man. Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, și fondatorii Asana, Dustin Moskovitz și Justin Rosenstein, au fost, de asemenea, văzuți la Burning Man.

Citește și