• Printre fețele celebre din vechiul videoclip din 2017 se numără Chiwetel Ejiofor, Thandie Newton, Ian McKellen, Gordon Ramsay, Warwick Davis, Rob Brydon, Jim Broadbent și Gillian Anderson.
  • Noul briefing de siguranță îi include, de asemenea, pe bucătarul Tom Kerridge și pe actrița Kaya Scodelario.
  • Răducanu, în vârstă de 20 de ani, este ambasador de marcă al companiei aeriene din 2021.

British Airways a lansat un nou videoclip de siguranță pentru pasageri, în care apar Emma Răducanu, rapperul Little Simz, designerul Oswald Boateng și prezentatorul TV Robert Peston, scrie The Independent.

Noul videoclip al British Airways îi include, de asemenea, pe bucătarul Tom Kerridge și pe actrița Kaya Scodelario și înlocuiește videoclipul anterior realizat în 2017 cu Joanna Lumley, Olivia Colman, și comediantul Chabuddy G, Asim Chaudhry.

Răducanu, în vârstă de 20 de ani, este ambasador de marcă alBritish Airways din 2021. În videoclip, ea demonstrează cum să depoziteze bagajele într-un dulap de deasupra capului, în timp ce Peston este văzut punându-și laptopul pentru decolare.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

A fost un privilegiu să fac parte din noul videoclip de siguranță”, a declarat jucătoarea. Este proaspăt, captivant și știu că clienții vor fi încântați”.

Printre alte fețe celebre care vor apărea se numără antreprenorul și investitorul de la Dragon’s Den Steven Bartlett și actorul rwandez-scoțian Ncuti Gatwa. Videoclipul, care va fi difuzat pe flota de zboruri pe distanțe lungi a companiei aeriene începând cu 1 mai, face parte din campania publicitară a mărcii British Original, care prezintă scene din orașele britanice și de pe litoral.

În videoclipul de cinci minute apar membri ai echipajului de cabină și ingineri la sol. În cursul acestui an va fi lansată o a doua versiune a videoclipului de siguranță, care va prezenta o nouă uniformă concepută de Boateng.

Calum Laming, directorul de relații cu clienții al British Airways, a declarat: Știam că trebuie să creăm ceva diferit, care să capteze atenția. Am vrut ca aceasta să fie o adevărată sărbătoare a originalității și, pentru noi, oamenii noștri sunt cei care – împreună cu locul de unde venim – ne fac unici. Am vrut, de asemenea, să injectăm puțin spirit și să prezentăm Britishness și toate ciudățeniile care ne-au pus pe hartă, punând în lumină oameni din viața reală – de la pescari și lucrători de la magazinul de chipsuri la prieteni care își petrec timpul împreună, precum și unele fețe cunoscute care ajută la punerea Marii Britanii pe o hartă a lumii.”

Citește și