• Fiii Rihannei și ai lui A$AP Rocky, RZA și Riot Rose, apar alături de tatăl lor în campania „Portraits of Fatherhood” a brandului Bottega Veneta, lansată de Ziua Tatălui.
  • Rocky a declarat că fotografiile reprezintă evoluția sa ca tată și subliniază importanța familiei, marcând o schimbare în imaginea sa publică.
  • Rihanna și A$AP Rocky, împreună din 2020, își păstrează viața de familie privată, iar Rihanna a spus că Rocky este un tată „grozav, răbdător și iubitor”.

Micuții Rihannei și ai lui A$AP Rocky le calcă deja pe urme părinților, atunci când vine vorba de fashion, scrie People.

Fiii cuplului, RZA, în vârstă de 2 ani, și Riot Rose, în vârstă de 10 luni, sunt vedetele celei mai recente campanii Bottega Veneta, „Portraits of Fatherhood”, alături de tatăl lor.

Fotografiată de Carrie Mae Weems și comandată de directorul de creație al brandului, Matthieu Blazy, seria de fotografii alb-negru îl arată pe rapper, în vârstă de 35 de ani, interacționând cu cei mici într-un cadru familial.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Campania specială a fost lansată nu numai pentru a sărbători Ziua Tatălui – prima zi a familiei Rihanna și A$AP Rocky – ci și pentru a marca faptul că Bottega Veneta a anunțat că rapperul este cel mai recent ambasador al mărcii sale.

Fotografiile sunt, de asemenea, însoțite de un scurtmetraj regizat de Weems, cu regia muzicală a lui A$AP Rocky.

Într-un instantaneu drăguț, RZA stă pe umerii lui Rocky, iar în altul, muzicianul de la „Everyday” îi dă un sărut pe frunte lui son Riot în timp ce îl ține în brațe.

O altă imagine din campanie îi arată pe cei doi băieți – ambii îmbrăcați în body-uri pe care scrie „cel mai bun tată” – călcând pe urmele muzicale ale tatălui lor, cântând la un pian de dimensiuni pentru copii mici.

Rocky stă chiar lângă ei în poza cu ochiul liber, privindu-i pe cei doi frați în timp ce lucrează la o versiune în mărime naturală a instrumentului.

Într-o declarație, Rocky, care s-a născut Rakim Mayers, a spus că noua serie de fotografii „reprezintă evoluția domnului Mayers”.

„Acesta sunt eu întruchipând și îmbrățișând paternitatea, paternitatea, compania și familia, în timp ce lucrez în continuare la toate aspectele carierei mele”, a adăugat el.

Rocky a mai spus că seria marchează o schimbare drastică a imaginii sale publice și face o declarație mai amplă despre cultura sa.

„Nu cred că sunt mulți oameni în cultura mea care să pledeze pentru paternitate și pentru creșterea copiilor. Această personalitate de jucător este foarte împinsă”, a spus el într-o declarație.

„Când te gândești la un rapper, te gândești la adolescență, la stilul de viață al burlacilor singuri. Când te gândești la A$AP Rocky, te gândești la un playboy, la un băiat drăguț, la sutiene aruncate pe scenă.”

„Este vorba despre mine ca bărbat cu o singură femeie, ca familist. Este despre ceea ce îmi completează viața acum: să fiu prezent ca partener și părinte”, a continuat A$AP Rocky, adăugând că, de asemenea, „arată sinceritatea locului și interacțiunilor mele ca tată”.

Într-o postare pe Instagram în care a anunțat noua serie și rolul de ambasador, Rocky i-a mulțumit lui Weems, scriind: „A fost o plăcere să lucrez alături de copiii și familia mea X MATTHIEU BLAZY X BOTTEGA VENETA X CARRIE MAE WEEMS pentru a vă aduce această piesă de Ziua Tatălui.”

„ACEST MOMENT SPECIAL CAPTUREAZĂ VULNERABILITATEA ,IUBIREA ȘI INTERACȚIUNEA ÎNTRE FIUL MEU ȘI MINE. SUNT MÂNDRU SĂ FIU CEL PE CARE ÎL NUMESC „TATI ❤️”, a adăugat el.

„LA MULȚI ANI DE ZIUA TATĂLUI PENTRU TOȚI TAȚII MÂNDRI DE ACOLO A$AP”.

Rocky și Rihanna, 36 de ani, au fost prieteni apropiați și colaboratori timp de aproape un deceniu înainte de a începe o relație romantică, pe care PEOPLE a confirmat-o în noiembrie 2020.

Cuplul își păstrează relația și viața de familie relativ privată, dar Rihanna a dezvăluit recent că Riot și RZA sunt „obsedați” de tatăl lor. În timp ce vorbea cu Page Six în decembrie, cântăreața a spus că îl iubește pe rapper „diferit ca tată”.

„Este excitant”, a spus ea atunci, adăugând că Rocky este un tată „grozav, răbdător și iubitor”.

Citește și