• „România te iubește, frate”, a spus French Montana.
  • Din difuzoare s-a auzit o manea cântată de Florin Salam.
  • Andrew Tate mai venit încă o dată pe scenă și le-a cerut spectatorilor să spună împreună „Escape the matrix” (Să scăpăm din matrice).

French Montana l-a adus duminică pe scenă la festivalul Beach Please din Costinești pe Andrew Tate. Andrew Tate și fratele lui au fost trimiși în judecată, fiind acuzați de organizarea unui grup infracțional, viol, trafic de persoane și violențe.

„România te iubește, frate”, a spus French Montana.

View this post on Instagram

A post shared by Alin Pandaru (@pandutzu)

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Imediat după ce Tate a intrat pe scenă, din difuzoare s-a auzit o manea cântată de Florin Salam. Andrew Tate mai venit încă o dată pe scenă și le-a cerut spectatorilor să spună împreună „Escape the matrix” (Să scăpăm din matrice). Tate a fost în arest preventiv, apoi în arest la domiciliu pe perioada în care procurorii anti-mafia au instrumentat dosarul de trafic de persoane.

Frații Andrew și Tristan Tate și cele două complice au fost trimiși în judecată în iunie 2023 pentru constituirea unui grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane.

Citește și