VIDEO. Jack Black și Jason Momoa intră în lumea Minecraft. Warner Bros. a lansat primul trailer pentru film

Warner Bros. a lansat primul trailer pentru filmul Minecraft, plin cu vedete precum Jack Black și Jason Momoa, scrie Yahoo.

A Minecraft Movie urmărește patru inadaptați – Garrett „Gunoierul” Garrison, Henry, Natalie și Dawn – care se confruntă cu probleme obișnuite când sunt brusc atrași printr-un portal misterios în Lumea de Dincolo: o țară a minunilor bizară, cubică, care prosperă prin imaginație.

Pentru a se întoarce acasă, ei vor trebui să stăpânească această lume (și să o protejeze și de lucruri rele precum Piglins și Zombies) în timp ce pornesc într-o căutare magică alături de un neașteptat meșter expert, Steve. Împreună, aventura lor îi va provoca pe cei cinci să fie îndrăzneți și să se reconecteze cu calitățile care îi fac pe fiecare dintre ei creativi în mod unic, exact abilitățile de care au nevoie pentru a prospera înapoi în lumea reală.

Regizat de Jared Hess (Nacho Libre), filmul îi are în distribuție pe Jason Momoa (Aquaman), Jack Black (Jumanji: Welcome To The Jungle), Emma Myers (Wednesday), Danielle Brooks (The Color Purple), Sebastian Eugene Hansen (Lisey’s Story), alături de Jennifer Coolidge.

Blocurile de construcție caracteristice Minecraft, monștrii și răufăcătorii sunt toți prezentați în trailerul teaser, pe melodia „Magical Mystery Tour” a formației The Beatles.

În trailer, Momoa este Garrett „The Garbage Man” Garrison, un bărbat care este adus în mod misterios în lumea popularului joc video împreună cu starul din „Wednesday” Emma Myers, starul din „Orange is the New Black” Danielle Brooks și Sebastian Eugene Hansen.

Black își face, de asemenea, apariția, prezentându-se grupului în mod dramatic ca Steve.

Exit mobile version