• Luna iulie este spectaculoasă pentru iubitorii de cinema.
  • „Love Lies Bleeding” este un must-see pentru fanii dramelor psihologice.
  • „Despicable Me 4” revine în cinematografe cu îndrăgiții minimoni, pe data de 12 iulie.

Iulie 2024 promite să fie o lună spectaculoasă pentru iubitorii de cinema, de la thrillere intense și comedii de familie, până la aventuri spațiale și supereroi legendari.

Prima lansare este pe 5 iulie, apare mult așteptatul „Love Lies Bleeding”.
Acest thriller romantic explorează o poveste intensă de dragoste și obsesie,
în care granițele dintre pasiune și pericol se estompează. Cu o distribuție remarcabilă și o atmosferă tensionată, acest film este un must-see pentru fanii dramelor psihologice.

În continuare, „Despicable Me 4” apare în cinematografe pe 12 iulie. Îndrăgiții Minioni revin pe marele ecran într-o nouă aventură plină de umor și situații neașteptate. Filmul continuă povestea lui Gru și a familiei sale, aducând noi provocări și inamici.

Recomandări

AVEM DATELE ALEGERILOR!
TRUMP VS. BIDEN, CINE ARE DREPTATE?
CE SE ALEGE DE UK
AZI ÎNCEPE NEVERSEA
AZI SĂRBĂTOREȘTI ZIUA INDEPENDENȚEI SUA
BRIDGERTON E IARĂȘI ÎN TOP

Iar în a doua jumătate a lunii, pe 19 iulie mai exact, apare și „Fly Me to the Moon”,
regizat de Rebecca Thomas. Acest film științifico-fantastic, ne duce într-o călătorie spectaculoasă spre Lună și prezintă povestea unui grup de astronauți și a provocărilor pe care le întâmpină.

Și nu în ultimul rând, pe 26 iulie fanii supereroilor vor fi încântați de reuniunea a două personaje emblematice din universul Marvel. „Deadpool and Wulverin” îți aduce o aventură plină de acțiune, umor și momente de neuitat.

Citește și