VIDEO. Luna iulie te așteaptă cu filme și seriale noi. Ce vezi la cinema

Iulie 2024 promite să fie o lună spectaculoasă pentru iubitorii de cinema, de la thrillere intense și comedii de familie, până la aventuri spațiale și supereroi legendari.

Prima lansare este pe 5 iulie, apare mult așteptatul „Love Lies Bleeding”.
Acest thriller romantic explorează o poveste intensă de dragoste și obsesie,
în care granițele dintre pasiune și pericol se estompează. Cu o distribuție remarcabilă și o atmosferă tensionată, acest film este un must-see pentru fanii dramelor psihologice.

În continuare, „Despicable Me 4” apare în cinematografe pe 12 iulie. Îndrăgiții Minioni revin pe marele ecran într-o nouă aventură plină de umor și situații neașteptate. Filmul continuă povestea lui Gru și a familiei sale, aducând noi provocări și inamici.

Iar în a doua jumătate a lunii, pe 19 iulie mai exact, apare și „Fly Me to the Moon”,
regizat de Rebecca Thomas. Acest film științifico-fantastic, ne duce într-o călătorie spectaculoasă spre Lună și prezintă povestea unui grup de astronauți și a provocărilor pe care le întâmpină.

Și nu în ultimul rând, pe 26 iulie fanii supereroilor vor fi încântați de reuniunea a două personaje emblematice din universul Marvel. „Deadpool and Wulverin” îți aduce o aventură plină de acțiune, umor și momente de neuitat.

Exit mobile version