• O tânără fană a lui Taylor Swift a devenit virală după ce a primit pălăria „22″ în timpul unui concert ploios din Hamburg, Germania, parte a turneului Eras.
  • Taylor Swift a îmbrățișat și a dansat cu tânăra, creând un moment emoționant care a fost distribuit masiv pe rețelele sociale.
  • În aceeași seară, Swift l-a salutat călduros și pe legendarul rapper Flavour Flav, prezent în public.

O tânără Swiftie a devenit virală marți seara, când a primit râvnita pălărie 22 în timpul unei nopți ploioase a turneului Eras din Hamburg, Germania, scrie Daily Mail. În fiecare seară a turneului, cântăreața Cruel Summer, în vârstă de 34 de ani, alege un copil din public căruia să-i dea pălăria în timp ce cântă hitul ei clasic, „22″ de pe albumul Red.

Taylor dansează cu copilul selectat din public chiar de către mama sa, Andrea Swift, înainte de a-i îmbrățișa în ceea ce a produs câteva momente foarte dulci în turneul de recorduri care îi încântă acum pe fanii din Europa.

Iar marți seara, tânăra în cauză și-a arătat mișcările de dans incredibile, în timp ce Taylor s-a apropiat de ea în timp ce aștepta lângă scenă.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Adorabilul fan a încetat să danseze doar odată ce Taylor a fost chiar în fața ei și a părut copleșită de emoție în timp ce vedeta pop a îngenuncheat și i-a dat o îmbrățișare puternică.
Taylor i-a dat apoi fetei un high-five, iar fanul a mai întins mâna pentru o altă îmbrățișare, pe care a făcut-o cu bucurie în timp ce a continuat să cânte versurile lui 22.

Apoi, Taylor a putut fi văzută spunându-i tinerei fete „Te iubesc”, în timp ce se întorcea să se alăture celorlalți dansatori pe scenă pentru a continua cântecul.

Videoclipul adorabil a început să circule în scurt timp pe rețelele de socializare, după ce alți Swifties i-au lăudat micuței mișcările de dans.

Ei au comentat: „Un viitor dansator de sprijin pentru @taylorswift13 primește pălăria 22”,

„Cel mai bun receptor 22 Hat de până acum!!!”

„De ce fetița asta sunt eu. Aș fi chiar acolo și aș cere trei îmbrățișări. Ea a profitat la maximum de câteva secunde cu Tay și îmi place asta pentru ea!’.

„Interacțiunea cu pălăria 22 din această seară este TOTUL”.

De asemenea, în timpul nopții din Hamburg, Taylor i-a oferit fanului de multă vreme Flavour Flav un strigăt cald în timpul concertului ei ploios.

The Down Bad hitmaker a observat legenda hip-hop-ului, în vârstă de 65 de ani, într-una dintre cutiile VIP la sfârșitul show-ului ei, în timp ce își lua rămas bun de la mulțime.

Într-un clip împărtășit de rapperul Public Enemy pe Twitter, cântărețul poate fi văzut arătând în direcția lui și rostind „FLAVOR FLAV!”.

Starul „Flavour of Love” se află în Europa pentru viitoarele Jocuri Olimpice de la Paris din 2024

Taylor are un alt spectacol la Hamburg, miercuri, 24 iulie. Apoi se va muta la München, cu concerte la Olympiastadion pe 27 și 28 iulie.

În februarie, muzicianul a discutat despre întâlnirea cu Taylor la ceremonia premiilor Grammy din 2024.

În timp ce starul „Fight The Power” și-a arătat sprijinul față de superstarul pop de-a lungul anilor participând la o serie de evenimente ale ei, el a reușit să-și petreacă puțin timp lui Taylor la premiile Grammy și a împărtășit despre ce au vorbit.

„Discuția [la premiile Grammy] a fost despre faptul că eu o felicit pentru tot succesul ei. Și eu fiind un mare fan al ei, un mare susținător al ei. Făcând-o să recunoască că baza ei de fani „Swifties” mi-a dat un nume, „King Swiftie”, a spus Flav pentru People.

„Am spus: „Știi că îmi spun Regele Switfie?” Ea a spus: „Știu!” Când am auzit-o spunând asta, a însemnat enorm pentru mine.

Nativul din Roosevelt, New York, a întâlnit-o pentru prima dată pe Swift la iHeartRadio Music 2023 în martie trecut, iar apoi și-a propus să participe la mai multe spectacole din turneul ei „Eras”, anul trecut. El a participat pentru prima dată la spectacolul ei din Detroit la începutul lunii iunie, apoi a mers la concertul ei de la SoFi Stadium din Los Angeles, în august. Flav (născut William Jonathan Drayton Jr.) a mers chiar și la premiera filmului din Los Angeles în octombrie.

Citește și