• Fanii lui Taylor Swift s-au adunat pe străzile din Viena și au cântat melodiile artistei la unison.
  • Swifties au împărțit între ei brățări ale prietenii sau le-au agățat de copacii din parcurile austriece.
  • Taylor Swift ar fi trebuit să susțină trei concerte, între 8 și 10 august, pe stadionul Ernst Happel, din Viena, însă toate acestea au fost anulate, în urma unui complot terorist dejucat.

„Puteți să ne luați concertul, dar nu ne puteți destrăma comunitatea”. Acesta este mesajul transmis de fanii lui Taylor Swift pe rețelele de socializare, după ce toate cele trei concerte care ar fi trebuit să aibă loc la Viena au fost anulate, în urma unui complot terorist dejucat.

În ciuda faptului că niciunul dintre cele trei concerte nu a mai avut loc, swifties au umplut străzile din Viena și au cântat la unison melodiile artistei.

Fanii au schimbat între ei brățările prieteniei, le-au agățat de copacii din parcurile capitalei austriece și s-au alăturat cântecelor spontane de pe stradă pe melodii din albumele sale.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?
@elenakdlva you were my town (vienna n1), now i’m in exile seeing you out 🥺 #erastourvienna #fyp #fypシ ♬ оригинальный звук – лена⋆*・゚

Unii localnici au privit cu uimire ceea ce se întâmplă, în timp ce alții au oferit gratuit mâncare și băutură vizitatorilor.

Aproximativ 50.000 de fani erau așteptați să asiste joi seară la concertul lui Swift pe stadionul Ernst Happel, în timp ce alți 20.000 de oameni fără bilete plănuiau să se bucure de atmosfera din afara arenei.

@justluaiahmed Vienna Swifties’ reaction to finding out that Taylor is watching us live on tiktok 🥹 #erastour #vienna #swifttok ♬ originalljud – JustLuai

Printre aceștia s-a aflat și Jasmine, 35 de ani, din Norwich, care a descris atmosfera ca fiind „foarte sănătoasă” și „dulce”.

„Am aflat abia în secunda în care am aterizat”, a spus ea dintr-o cafenea vegană unde s-a întâlnit cu fani scoțieni, americani și italieni, pe unii dintre care îi cunoscuse anterior doar pe rețelele de socializare.

„Am ajuns la hotel. Oamenii erau devastați. A fost o oră de tristețe și sentiment de descurajare. Dar apoi sentimentul de:’Oricum suntem aici, vom fi mai în siguranță decât am fi fost altfel. Am putea la fel de bine să rămânem și să ieșim cu prietenii internaționali”, a adăugat ea.

Unii fani s-au adunat pe Cornelius Gasse, în districtul 6, pentru a găsi consolare. Acest drum, numit după un pictor vienez din secolul al XIX-lea și nepotul său compozitor, a fost transformat într-un loc de celebrare creativă, ca răspuns la concertul lui Swift.

În 2019, Swift a avut un hit cu piesa „Cornelia Street,” despre o adresă din New York unde a locuit. Pe trotuar, fanii s-au îmbrățișat, unii cu lacrimi în ochi, și au cântat versurile: „And baby, I get mystified by how this city screams your name / I’m so terrified of if you ever walk away / I’d never walk Cornelia Street again.”

Citește și