• Netflix a preluat „Emilia Perez” după premiera sa de la Cannes.
  • Filmul, cu Zoe Saldaña și Selena Gomez în rolurile principale, a fost una dintre marile senzații de la Cannes din acest an.
  • Distribuția secundară îl include pe Edgar Ramírez.

Netflix a dezvăluit trailerul pentru drama muzicală „Emilia Perez” a lui Jacques Audiard, premiată la Cannes, care este poziționată ca una dintre marile candidate la Oscar ale gigantului de streaming în această toamnă, scrie Variety.

Filmul, cu Zoe Saldaña și Selena Gomez în rolurile principale, a fost una dintre marile senzații de la Cannes din acest an, unde a câștigat premiul juriului și premiul pentru cea mai bună actriță pentru Saldaña, Gomez și co-starurile lor Karla Sofía Gascón și Adriana Paz.

Sinopsisul oficial pentru „Emilia Perez” de la Netflix spune următoarele: „Această odisee urmărește călătoria a patru femei remarcabile în Mexic, fiecare urmărindu-și propria fericire.Temuta lideră de cartel Emilia (Gascón) o înrolează pe Rita (Saldaña), o avocată neapreciată, blocată într-o slujbă fără viitor, pentru a o ajuta să își însceneze moartea, astfel încât Emilia să poată trăi în sfârșit autentic ca sinele ei adevărat și să se supună unei operații de schimbare de sex.” Distribuția secundară îl include pe Edgar Ramírez.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
CLINTON SE REVOLTĂ
TRUMP: KAMALA HARRIS M-A SUNAT
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL

Netflix a preluat „Emilia Perez” după premiera sa de la Cannes. Criticul de film Peter Debruge de la Variety a scris în recenzia sa elogioasă a filmului că este un „portret antrenant în limba spaniolă (pe jumătate cântat) al transformării vieții unui fost șef de cartel”.

Citește și