• Olivia Rodrigo a căzut într-o trapă din scenă în timpul unui concert la Melbourne, dar s-a asigurat că fanii ei sunt „bine”, revenind rapid pe scenă.
  • Incidentul a fost documentat pe rețelele sociale, inclusiv pe TikTok, unde artista a folosit hashtag-ul #subtleforeshadowing, glumind despre situație.
  • Cântăreața continuă turneul mondial Guts World Tour, având planificate concerte și în Marea Britanie în 2024.

Olivia Rodrigo și-a asigurat fanii că este „bine” după ce a căzut într-o trapă din scenă în timpul unui spectacol la Melbourne, scrie Sky News.

Cântăreața și actrița a concertat luni la Rod Laver Arena, în cadrul turneului său Guts World Tour. În timp ce alerga înainte și înapoi, salutând fanii care o aclamau, ea a căzut în gaură, dispărând din peisaj, stârnind țipete din partea mulțimii.

Cu toate acestea, ea a urcat rapid înapoi din gaură și a spus: „A fost distractiv. Eu sunt bine. Uneori există doar o gaură în scenă! E în regulă. E ÎN REGULĂ. Unde am fost?”

Recomandări

SABOTEAZĂ BIDEN CAMPANIA?
NETANYAHU A DECIS
CE FACE ISRAEL?
MBAPPÉ E ACUZAT DE VIOL
AVERTISMENTUL GERMANIEI
FLIRTUL STRĂIN RUPE RELAȚII?

Videoclipuri cu incidentul au circulat online, iar cântăreața însăși l-a împărtășit pe TikTok cu hashtag-ul #subtleforeshadowing, comentând: „Sunt bine hahaha”.

Hashtagul este utilizat în videoclipurile în care o greșeală sau un accident este editat pentru a se repeta aleatoriu pe parcursul unui clip.

Cântăreața pornește în prezent într-un turneu mondial care a început în SUA în februarie și a avut loc ulterior în fața a peste 50 000 de fani în Manila, Filipine.

Ea se va întoarce în Marea Britanie, la arena Co-op Live din Manchester, în iunie și iulie anul viitor, după ce datele inițiale au fost amânate din cauza unor probleme legate de noua locație.

Citește și