• Olivia Rodrigo a anunțat lansarea unei noi inițiative privind drepturile reproductive, „The Fund 4 Good”.
  • Olivia Rodrigo a confirmat că „o parte din toate încasările din vânzarea biletelor pentru turneul mondial „Guts” vor merge către „Fund 4 Good”.
  • Rodrigo a dat startul primei date a turnelui său mondial, „Guts” în Palm Springs, California, la sfârșitul săptămânii trecute.

Olivia Rodrigo a anunțat lansarea unei noi inițiative privind drepturile reproductive, „The Fund 4 Good”. Cântăreața și compozitoarea a anunțat această inițiativă printr-un videoclip postat pe TikTok, care coincide cu startul turneului său extins „Guts „, pe 23 februarie.

Vorbind în videoclip înainte de concert, Rodrigo a spus: „Nu am avut timp să vorbesc despre asta: „Am vrut să vin aici și să vă spun despre ceva de care sunt foarte încântată, și anume „Fund 4 Good”, care este o inițiativă pe care o lansez ca parte a turneului mondial „Guts”.

„Fund 4 Good lucrează pentru a sprijini toate femeile, fetele și persoanele care doresc să obțină libertatea în domeniul sănătății reproductive. Fondul va sprijini în mod direct organizațiile nonprofit bazate pe comunitate care susțin lucruri precum educația fetelor, sprijină drepturile reproductive și previn violența de gen”.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE
@livieshq olivia has launched #Fund4Good ♬ original sound – livies hq ❤️

Olivia Rodrigo a confirmat că „o parte din toate încasările din vânzarea biletelor pentru turneul mondial „Guts” vor merge către „Fund 4 Good”. De asemenea, ea a precizat că, în timpul etapei nord-americane a turneului său, va colabora cu Rețeaua Națională a Fondurilor pentru Avort pentru „a-i ajuta pe cei afectați de barierele din domeniul sănătății și pentru a obține îngrijirea reproductivă pe care o merită”.

Va exista un stand al National Network of Abortion Funds la toate datele turneului „Guts” al cântăreței din America de Nord.

Olivia Rodrigo – despre drepturile reproductive ale femeilor

Aceasta nu este prima dată când Olivia Rodrigo vorbește despre drepturile reproductive ale femeilor. În timpul prestației sale de la Glastonbury din 2022, cântăreața a adus-o pe Lily Allen pentru a dedica piesa „Fuck You” judecătorilor de la Curtea Supremă de Justiție a SUA, care au anulat o lege de 50 de ani care garanta femeilor din SUA dreptul la întrerupere de sarcină.

În altă ordine de idei, Rodrigo a dat startul primei date a turnelui său mondial, „Guts” în Palm Springs, California, la sfârșitul săptămânii trecute, cântând în fața unei mulțimi care a vândut toate biletele în sala de spectacole Acrisure Arena, cu o capacitate de 11.000 de locuri, alături de formația sa live și de dansatorii care o acompaniază. Ea a interpretat un total de 22 de melodii, inclusiv toate cele 12 piese din „Guts” și piesa bonus „Obsessed”.

Citește și