• Robert Downey Jr a surprins fanii la San Diego Comic-Con, anunțându-și revenirea în Marvel Cinematic Universe ca Doctor Doom.
  • Actorul a fost demascat dramatic la panelul MCU și a confirmat că va apărea în viitorul film „Avengers: Doomsday”, regizat de Joe și Anthony Russo.
  • Panelul a anunțat și implicarea lui Harrison Ford în „Captain America: Brave New World”, cu Anthony Mackie în rol principal, programat pentru lansare anul viitor.

Robert Downey Jr și-a anunțat revenirea în Marvel Cinematic Universe (MCU), uimindu-și fanii, atunci când a fost demascat în mod dramatic în rolul personajului negativ Doctor Doom, scrie The Standard.

Actor „Iron Man” și-a făcut apariția sub aplauzele publicului, la un panel MCU la San Diego Comic-Con sâmbătă seara, unde a fost anunțat că va prelua rolul în cel puțin un viitor film „Avengers”.

În imaginile de la eveniment împărtășite pe X de contul oficial Marvel Studios, Downey Jr a spus unei camere pline de fani entuziasmați: „Mască nouă, aceeași sarcină”.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

Downey Jr a dat startul nebuniei supereroilor cu debutul său în Iron Man în 2008, continuând să joace rolul personajului în alte opt filme MCU.

Regizorii Avengers Endgame și Infinity War, Joe și Anthony Russo, au confirmat că sunt pregătiți să regizeze următoarea apariție a lui Downey în MCU, intitulată „Avengers: Doomsday”.

„Când am regizat Avengers: Endgame, Joe și cu mine credem cu adevărat că a fost sfârșitul drumului pentru noi în Marvel Cinematic Universe”, a declarat Anthony Russo mulțimii de la Comic-Con.

„În timpul scurs de atunci, printr-o poveste foarte specială, Joe și cu mine am ajuns să vedem potențial un drum înainte cu voi.”

Panelul a confirmat, de asemenea, implicarea lui Harrison Ford în următorul film Captain America.

„Captain America: Brave New World”, cu Anthony Mackie în rolul deținut anterior de Chris Evans, este programat pentru lansare anul viitor.

Citește și