• Shakira va cânta imnul oficial al turneului Copa America 2024, eveniment ce va avea loc în perioada 20 iunie – 14 iulie în Statele Unite, cu participarea a 16 echipe de la CONMEBOL și CONCACAF.
  • Melodia aleasă, intitulată „Puntería”, nu este imnul oficial al Copa America, ci va fi piesa principală a evenimentului, confirmată de o purtătoare de cuvânt a Sony Music.
  • Aceasta nu este prima colaborare a lui Shakira cu fotbalul, fiindcă în trecut piesa sa „Waka Waka (This Time for Africa)” a fost imnul oficial al Cupei Mondiale 2010 din Africa de Sud.

Shakira va cânta imnul oficial al turneului Copa America 2024. Vedeta columbiană a făcut ea însăși anunțul la Upfronts al rețelei marți (14 mai) în New York City, scrie Billboard.

Evenimentul sportiv va avea loc în perioada 20 iunie – 14 iulie în Statele Unite, cu participarea a 16 echipe de la CONMEBOL și CONCACAF.

Cântecul nu este imnul oficial al Copa America, după cum au raportat mai multe instituții de presă, ci în special din acoperirea TelemundoUnivision, a confirmat miercuri (15 mai) pentru Billboard o purtătoare de cuvânt a Sony Music, casa de discuri a lui Shakira.

Recomandări

PUTIN BLOCHEAZĂ MASS-MEDIA
ROMÂNIA SE CALIFICĂ ÎN OPTIMI
BUCUREȘTIUL DEVINE CAPITALA ȘAHULUI
IUNIE 2024 BATE RECORDURI DE CĂLDURĂ
RUTTE ESTE NOUL SECRETAR GENERAL NATO
CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII PĂRINTE ÎN ERA DIGITALĂ?

„Este cel mai important eveniment fotbalistic al anului pentru că știm că această melodie va fi sunetul verii pentru fanii din întreaga lume”, a spus Shakira după dezvăluirea știrii, potrivit EFE. „Este puterea culturii noastre și a muzicii noastre.”

Lansat pe 22 martie, „Puntería” este single-ul celui mai recent album al artistei, Las Mujeres Ya No Lloran. Piesa electro-pop optimistă a intrat în mai multe topuri Billboard, inclusiv Billboard Hot 100 pe locul 72, Hot Latin Songs pe locul 3 și atingând vârful atât în ​​Latin Airplay, cât și în Latin Pop Airplay.
Nu este prima dată când o melodie a lui Shakira este folosită într-un turneu de fotbal: „Waka Waka (This Time for Africa)” a fost imnul oficial al Cupei Mondiale 2010 din Africa de Sud.

Citește și