VIDEO. Shakira va cânta imnul oficial al turneului Copa America 2024. Când va avea loc competiția

Shakira va cânta imnul oficial al turneului Copa America 2024. Vedeta columbiană a făcut ea însăși anunțul la Upfronts al rețelei marți (14 mai) în New York City, scrie Billboard.

Evenimentul sportiv va avea loc în perioada 20 iunie – 14 iulie în Statele Unite, cu participarea a 16 echipe de la CONMEBOL și CONCACAF.

Cântecul nu este imnul oficial al Copa America, după cum au raportat mai multe instituții de presă, ci în special din acoperirea TelemundoUnivision, a confirmat miercuri (15 mai) pentru Billboard o purtătoare de cuvânt a Sony Music, casa de discuri a lui Shakira.

„Este cel mai important eveniment fotbalistic al anului pentru că știm că această melodie va fi sunetul verii pentru fanii din întreaga lume”, a spus Shakira după dezvăluirea știrii, potrivit EFE. „Este puterea culturii noastre și a muzicii noastre.”

Lansat pe 22 martie, „Puntería” este single-ul celui mai recent album al artistei, Las Mujeres Ya No Lloran. Piesa electro-pop optimistă a intrat în mai multe topuri Billboard, inclusiv Billboard Hot 100 pe locul 72, Hot Latin Songs pe locul 3 și atingând vârful atât în ​​Latin Airplay, cât și în Latin Pop Airplay.
Nu este prima dată când o melodie a lui Shakira este folosită într-un turneu de fotbal: „Waka Waka (This Time for Africa)” a fost imnul oficial al Cupei Mondiale 2010 din Africa de Sud.

Exit mobile version