• A fost primul concert de la anularea spectacolelor din Viena din cauza unei ameninţări teroriste.
  • Swift i-a mulţumit lui Sheeran pentru că a apărut alături de ea pentru a cânta în faţa unei mulţimi de 92.000 de fani.
  • Swift a revenit pentru prima dată în Marea Britanie de la atacul din Southport de luna trecută.

Taylor Swift a fost însoţită pe scenă de „cel mai bun prieten”, Ed Sheeran, când a început ultima parte a etapei europene a Eras Tour pe stadionul Wembley din Londra.

Interpretând un mix din cele două melodii pe care le-au compus împreună, Everything Has Changed” şi End Game”, Swift i-a mulţumit lui Sheeran pentru că a apărut alături de ea pentru a cânta în faţa unei mulţimi de 92.000 de fani.

A fost primul concert de la anularea spectacolelor din Viena, săptămâna trecută, din cauza unei ameninţări teroriste. De asemenea, Swift a revenit pentru prima dată în Marea Britanie de la atacul din Southport de luna trecută, în care trei copii au fost ucişi la un curs de dans cu o temă bazată pe melodiile ei.

Concertele din capitala Austriei au fost anulate după ce autorităţile au declarat că au dejucat un complot terorist, care era planificat pentru unul dintre spectacolele sold-out ale lui Swift pe stadionul Ernst Happel.

Artista, care nu a vorbit public despre Viena, a făcut o declaraţie după ce fetiţele au fost ucise în Southport. Ea a spus că a fost „complet şocată” de „pierderea vieţii şi a inocenţei”.

Citește și