VIDEO. Un raton intră în istoria meciurilor de fotbal. Animalul a stat pe teren 161 de secunde, fără să fie prins

Fanii din MLS prezenți la meciul Union-NYCFC de miercuri seară au avut parte de un spectacol pe cinste, deoarece un raton a alergat pe teren și a întrerupt jocul în prima repriză, scrie Daily Mail.

În minutul 20 pe Subaru Park, animalul a invadat terenul, provocând scene hilare și o întârziere de cinci minute. La început, ratonul a alergat liber pe teren, în timp ce Callum Williams, prezentatorul MLS Season Pass, a glumit pe seama mișcării animalului: „Trebuie să îi găsim o minge, se mișcă foarte bine în centrul terenului”, a spus el.

https://media.alephnews.ro/2024/05/WhatsApp-Video-2024-05-16-at-18.06.15.mp4

De asemenea, la un moment dat a sărit pe un panou publicitar digital înainte de a sări înapoi pe teren.
În cele din urmă, angajații stadionului au încercat să prindă ratonul cu un coș de gunoi. Animalul a continuat să îi ocolească până când a fost în cele din urmă încolțit și capturat – atrăgând aplauze masive din partea mulțimii.

Sindicatul a confirmat după incident că animalul este în siguranță. Între timp, contul X al MLS a distribuit după incident o înregistrare video cu animalul, cu legenda: „Semnați-l acum!”.

Iar contul oficial de comunicare al ligii l-a botezat în mod hilar pe intrus „Raquinho”, împărtășind că acesta a petrecut 161 de secunde pe teren, ceea ce a fost cel mai mult timp petrecut de un raton în istoria MLS.

După reluarea jocului, NYCFC a învins Philly cu 2-1, obținând a cincea victorie în ultimele șase meciuri.

Exit mobile version