VIRAL. „Misiune riscantă” a poliţiştilor din Sibiu: au participat la o bătaie cu bulgări de zăpadă

Poliţiştii din Sibiu au fost implicaţi într-o bătaie generală cu bulgări de zăpadă. Incidentul distractiv s-a produs luni seara într-o zonă verde a oraşului Sibiu. Poliţiştii erau în patrulă şi, în loc să-i liniştească pe copiii care se băteau cu zăpadă, au intrat în jocul acestora.

Doi poliţiştii din Sibiu care patrulau cu maşina în zona unei păduri au participat la o bătaie generală cu zăpadă. Ei au oprit autospeciala şi, în loc să-i liniştească pe copiii care se bulgăreau, au decis să li se alăture. Unul dintre poliţişti a fost lovit în faţă cu un bulgăre, în timp ce celălalt a fost fugărit de războinicii minori.

„11 ianuarie 2021, ora 20,30, municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii. Intervenţie spontană a poliţiştilor de ordine publică pentru creşterea gradului de bucurie! S-a descins cu bulgări, mulţi bulgări, şi o grămadă de zâmbete!”, scrie pe pagina de Facebook a Poliţiei Sibiu.

Imaginile cu poliţiştii care se bat cu zăpadă au fost filmate de un cetăţean şi ulterior au fost publicate pe Facebook. În nici 24 de ore, filmarea a fost văzută şi distribuită de mii de persoane, iar comentariile sunt favorabile poliţiştilor.

Exit mobile version