• Actorii Winona Ryder și Michael Keaton au luat cuvântul la ceremonie.
  • Ryder și Keaton au jucat amândoi în filmul lui Burton din 1988 „Beetlejuice”.
  • Filmele lui Burton sunt adesea cunoscute ca fiind destul de excentrice, lucru pe care atât Ryder, cât și Keaton l-au recunoscut și l-au iubit la regizor.

Tim Burton a fost imortalizat în istoria Hollywood-ului marți după-amiază. Regizorul, care a produs filme clasice încă din anii ’80, inclusiv „Beetlejuice”, „Edward Scissorhands” și „The Nightmare Before Christmas”, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, scrie Up Matters.

Actorii Winona Ryder și Michael Keaton au luat cuvântul la ceremonie. Ryder și Keaton au jucat amândoi în filmul lui Burton din 1988 „Beetlejuice” și în continuarea sa din 2024 „Beetlejuice Beetlejuice”. În plus, Keaton l-a jucat pe Batman în filmul lui Burton „Batman” din 1989 și în „Batman Forever” din 1992. Ryder a jucat alături de Johnny Depp în filmul „Edward Scissorhands” din 1990.

Filmele lui Burton sunt adesea cunoscute ca fiind destul de excentrice, lucru pe care atât Ryder, cât și Keaton l-au recunoscut și l-au iubit la regizor.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

„A-i da această stea este pentru mine ca și cum aș pune o stea pe Muntele Everest”, a explicat Ryder. „Tim are o înțelegere atât de frumoasă a inimii umane. El cunoaște suferința celor neînțeleși, a celor ciudați și neobișnuiți.”

Keaton și-a lăudat prietenia de 30 de ani cu Burton și a lăudat capacitatea regizorului de a-l face să se simtă în largul său pe platou.

„Când o aud pe Winona și pe toți ceilalți oameni folosind cuvântul „ciudat”, atunci luați-mă și pe mine în calcul, pentru că mă simt foarte, foarte confortabil lucrând cu tipul ăsta de aici”, a explicat el. „Este pur și simplu o bucurie”.

Citește și