• Rapperul american Wiz Khalifa a fost reținut de polițiști.
  • Acestuia ia fost inițiată acțiunea penală.
  • Acțiunile au fost realizate cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Rapperul american Wiz Khalifa, care a cântat sâmbătă, la festivalul Beach, Please! din Costinești, a fost reținut de polițiști după ce și-a aprins un joint pe scenă, scrie Ziua de Constanța.

Ediția din 2024 a festivalului urban „Beach, Please!” a început pe 10 iulie și se va încheia pe 14 iulie, în Costinești. Peste 200 de artiști performează pe cele trei scene situate pe malul mării. Este cel mai mare festival urban din sud-estul Europei și cel mai așteptat eveniment estival pentru

„La data de 14 iulie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea unui cetățean american, investigat pentru deținerea ilegală.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Acestuia ia fost inițiată acțiunea penală.

Din anchetă a rezultat că, în timpul unui recital la festivalul din stațiunea Costinești, județul Constanța, acesta avea în posesie peste 18 grame de cannabis (drog de risc) și a consumat (pe scenă) o altă cantitate sub formă de țigară artiz.

Acțiunile au fost realizate cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Subliniem că, pe întregul proces penal, investigate beneficiază de drepturi și garanții procesuale de Codul de procedură penală și de prezumție de nevinovăție,” a declarat IPJ Constanța.

Citește și