• Zac Efron a fost spitalizat după un incident minor la înot la o vilă din Ibiza.
  • Actorul a declarat pe Instagram că se simte „fericit și sănătos”, postând un videoclip în care face exerciții fizice.
  • În ultima lună, Efron a călătorit prin Europa, inclusiv la St Tropez, Mykonos și Paris.

Zac Efron a declarat că este „fericit și sănătos” după ce a fost dus la spital în urma unui incident la înot în weekend, conform BBC.

Reprezentanții actorului american în vârstă de 36 de ani au declarat pentru TMZ că acesta a avut vineri un „incident minor de înot” la o vilă din Ibiza. El a fost dus la spital ca „măsură de precauție”, au adăugat aceștia. Actorul a fost externat în ziua următoare, sâmbătă, și se simțea „foarte bine”, potrivit reprezentanților săi.

O sursă a declarat pentru TMZ că Efron a fost „găsit în piscină de două persoane care lucrau la vilă și care l-au scos din apă”. Duminică, starul a postat pe Instagram un videoclip în care făcea exerciții fizice, cu descrierea „Fericit și sănătos – mulțumesc pentru urările de bine”.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

În ultima lună, Efron a călătorit prin Europa și a fost văzut în St Tropez, Mykonos și Paris. În weekend, el s-a alăturat DJ-ului Martin Garrix pe scenă în timpul unui concert în Ibizia. BBC a contactat reprezentanții lui Efron pentru comentarii.

Efron a devenit celebru în 2006 pentru că l-a interpretat pe adolescentul Troy Bolton în trilogia High School Musical.

El a apărut, de asemenea, în filmul de comedie 17 Again, The Greatest Showman și l-a interpretat pe Ted Bundy în drama criminală Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile de pe Netflix.

Emisiunea sa de călătorii de pe Netflix, Down to Earth with Zac Efron, a câștigat un premiu Emmy în 2021.

Citește și