Zendaya oferă detalii despre sezonul 3 din „Euphoria”. Ce trebuie să știi despre noua producție a serialului

Zendaya așteaptă cu nerăbdare să își vadă personajul din Euphoria cum termină liceul în sezonul trei, scrie The Hollywood Reporter.

Actrița câștigătoare a premiului Emmy, care o interpretează pe Rue, a discutat recent despre cel de-al treilea sezon mult așteptat al dramei HBO creată de Sam Levinson, care va prezenta un salt temporal la viața de după liceu.

„Este important pentru că nu poți face față la atâtea drame de liceu”, a declarat ea pentru podcastul The Awards al Entertainment Weekly.

În timp ce Zendaya, care este, de asemenea, producător executiv al serialului, nu a putut împărtăși multe detalii despre poveștile din sezonul trei. „De fapt, nu știu prea multe despre ce se întâmplă”, a spus ea. „Nu știu exact cum va arăta sezonul, dar știu că saltul în timp se întâmplă”.

Vedeta Challengers a continuat: „Va fi fascinant să vedem și să înțelegem aceste personaje în afara contextului liceului și cum toate lucrurile pe care le-am văzut când erau copii și erau în liceu afectează viața de adult pe care o au și cine devin într-o lume mult mai mare.

Sezonul trei din Euphoria, în care se vor întoarce Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Alexa Demie și Maude Apatow, este programat să înceapă producția în ianuarie 2025. Barbie Ferreira a anunțat anterior că nu se va întoarce, iar Angus Cloud a murit din cauza unei supradoze accidentale în iulie 2023.

La începutul acestui an, Sweeney a deschis despre întoarcerea la personajul ei Cassie la trei ani după ce a jucat-o ultima dată în al doilea sezon din 2022.

„Am avut o lungă perioadă de timp între sezonul unu și sezonul doi, dar mai ales acum, cu saltul de timp, este un proces nou pentru mine”, a declarat ea Cosmopolitan în august.

Exit mobile version