• Întreruperea, care a sunat ca niște gemete sexuale, s-a auzit inițial după ce Elveția a fost repartizată în aceeași grupă cu Scoția, Ungaria și gazda Germania.
  • Gareth Southgate a spus: „Am observat. Presupun că a fost un fel de farsă, dar a fost greu să îmi dau seama cu adevărat ce a fost.”
  • Zgomote similare au perturbat transmisia în direct a unui meci din Cupa Angliei dintre Wolves și Liverpool în ianuarie.

Zgomote pornografice au perturbat sâmbătă seara tragerea la sorți a Euro 2024 de la Hamburg. Întreruperea, care a sunat ca niște gemete sexuale, s-a auzit inițial după ce Elveția a fost repartizată în aceeași grupă cu Scoția, Ungaria și gazda Germania, provocând zâmbete în rândul publicului, scrie The Guardian.

Gazda tragerii la sorți, Giorgio Marchetti, secretarul general adjunct al Uefa, a încercat să preia controlul situației, spunând: „Există un zgomot aici care… a încetat acum. Nu mai este niciun zgomot”. Dar s-au auzit alte întreruperi sporadice în timp ce tragerea la sorți a continuat.

Întrebat dacă a observat zgomote neobișnuite în sală în timpul tragerii la sorți, Gareth Southgate a spus: „Am observat. Presupun că a fost un fel de farsă, dar a fost greu să îmi dau seama cu adevărat ce a fost.”

Zgomote similare au perturbat transmisia în direct de către BBC a unui meci din Cupa Angliei dintre Wolves și Liverpool în ianuarie. Daniel Jarvis, un farsor de pe internet care și-a asumat responsabilitatea pentru acel incident, a revendicat, de asemenea, responsabilitatea pentru ultima farsă. „Ascultați, noi am fost, noi am fost”, a spus el într-o înregistrare video postată pe X. „L-am băgat acolo, am pus telefonul acolo, am sunat.”

Citește și