• Zurich va decide până la sfârșitul lunii iunie dacă va depune o ofertă pentru a găzdui Eurovision 2025, conform Eurovoix News.
  • Consiliul municipal din Zurich solicită clarificări suplimentare privind organizarea concursului înainte de a lua o decizie.
  • Până în prezent, patru orașe elvețiene și-au exprimat public interesul pentru găzduirea Eurovision 2025: Basel, Geneva, St. Gallen și Zurich.

Zurich va decide dacă depune sau nu o ofertă pentru a găzdui Eurovision 2025 până la sfârșitul lunii iunie, scrie Eurovoix News.

Consiliul municipal din Zurich a declarat că are nevoie de clarificări suplimentare cu privire la Eurovision Song Contest 2025 înainte de a lua o decizie cu privire la depunerea sau nu a unei oferte. SRG SSR, radiodifuzorul național elvețian și difuzorul gazdă a concursului din 2025, va oferi informații cheie cu privire la organizarea concursului. După primirea și revizuirea acestor informații, Consiliul municipal din Zurich va lua o decizie cu privire la oferta lor până la sfârșitul lunii iunie.

Un purtător de cuvânt al consiliului municipal a declarat anterior că licitația este studiată „cu prioritate ridicată”. Dacă licitația va merge înainte, locul cel mai probabil ar fi Hallenstadion, care este a doua cea mai mare arenă acoperită din Elveția.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Până în prezent, patru orașe din Elveția și-au arătat public interesul de a găzdui Eurovision 2025. Acestea sunt:

  • Basel
  • Geneva
  • St. Gallen
  • Zurich

Eurovision 2025

Eurovision Song Contest 2025 va avea loc în Elveția, după victoria lui Nemo cu „The Code”. Elveția a câștigat Eurovision Song Contest pentru a treia oară, după ce a câștigat edițiile din 1956 și 1988 ale competiției. În săptămânile următoare, vor avea loc discuții cu potențiale orașe gazdă din Elveția.

Citește și