Business
Advertisment
Business 2 mar 2021
POVESTE DE SUCCES
Românca despre care a scris Financial Times: A renunțat la cariera de economist din Londra pentru a deschide un hotel în Grecia
Business 26 feb 2021
UN AN DE PANDEMIE, PIERDERI DE MILIARDE
Piața de food delivery s-a triplat în pandemie. Care sunt pierzătorii și câștigătorii după un an de business pandemic
Business 24 feb 2021
BUCĂTĂRIA FANTOMĂ
Dezvoltarea pieţei de Food Delivery a lansat un nou concept în HoReCa: ghost kitchen. Radu Tănase: „Chiria e mult mai mică”
Educație 18 feb 2021
ȘOMERI CU DIPLOMĂ
România scoate șomeri cu diplomă, pe bandă rulantă. Ce cred tinerii după absolvirea școlii și ce salarii își doresc
Business 16 feb 2021
PROTEST HORECA
Reprezentanții din HoReCa au ieșit în stradă, nemulțumiți de promisiunile Guvernului. „ANAF a început executarea silită, amenzi peste amenzi”
Business 15 feb 2021
CE SE VA ALEGE DE TURISM?
Antreprenorii din Turism cer autorităților urgentarea ajutoarelor financiare. Marți vor organiza un protest pașnic
Business 4 feb 2021
FALIMENTUL ÎNAINTEA AJUTORULUI
Industria HoReCa se îndreaptă cu pași repezi spre faliment. Banii promiși de Guvern întârzie să apară
Business 2 feb 2021
NE DAȚI ORI NU NE DAȚI?
1.500 de firme din HoReCa au fost radiate în ultimele 6 luni din 2020. Proprietarii de restaurante încă așteaptă banii promiși de stat
Business 2 feb 2021
REVINE CONSUMAȚIA MINIMĂ
Pandemia schimbă modul în care iei masa la restaurant. La Cluj localurile acceptă doar clienţii care consumă de minim 300 de lei
Government 27 ian 2021
HORECA SUB ASEDIUL CONTROALELOR
Patronii de restaurante se plâng că au parte de controale nejustificate. Mugur Mihăescu: „Dați oamenilor ce ați promis”
Business 27 ian 2021
FINE DINING DOAR ÎN WEEKEND
Mâncare fine dining la poalele Tâmpei. Restaurantul funcționează doar în weekend, din cauza restricțiilor
Business 26 ian 2021
SPERANȚĂ PENTRU HORECA
Cum au supraviețuit în 2020 doi administratori de restaurante: „Am reușit să trecem pe livrări, deși nu am avut serviciul ăsta”
Government 25 ian 2021
DORINŢELE PREFECTULUI
Sancţiuni mai dure pentru patronii care încalcă legea. Asta îşi doreşte prefectul Capitalei Traian Berbeceanu
Business 24 ian 2021
RESTAURANTELE SE REDESCHID
Patronii de restaurante abia așteaptă redeschiderea de luni: „Ne va lua cel puțin un an să recuperăm pierderile”
Business 23 ian 2021
BRAȘOVENII AȘTEAPTĂ SĂ SE REDESCHIDĂ RESTAURANTELE
Antreprenorii din Brașov așteaptă redeschiderea restaurantelor. Au reușit să supraviețuiască prin livrări
Business 23 ian 2021
RESTART LA AFACERE CU UN CLICK
Platforma care vine în ajutorul industriei HoReCa. Procesul de ofertare este legat cu cel de cumpărare într-o singură aplicație
Business 22 ian 2021
OPTIMIȘTI, DAR REALIȘTI
Antreprenorii din HoReCa nu știu când vor recupera din pierderi: „Nu cred că ne revenim în 2021”
Business 22 ian 2021
SOLUȚII PENTRU HORECA
Antreprenorii din Brașov cer redeschiderea în interior a tuturor restaurantelor din 15 februarie
Government 22 ian 2021
ANTREPRENORII, CU OCHII PE INCIDENȚĂ
Antreprenorii din Constanța stau cu ochii pe incidență. Așteaptă să își poată redeschidă restaurantele
Government 22 ian 2021
HORECA PROPUNE IDEI SALVATOARE
Antreprenorii din domeniul HoReCa vin cu soluții pentru redresare. Vor emilinarea criteriului de 3 la mie și cer facilități fiscale
Business 21 ian 2021
CU 30%, DAR FĂRĂ PROFIT
Patronii de restaurante nu se mai gândesc la profit, ci la supravieţuire: „Aceste pierderi nu vor putea fi acoperite niciodată”
Advertisment