• Ministerul rus al Apărării a raportat că a doborât 125 de drone peste noapte în șapte regiuni.
  • Regiunea de sud-vest Volgograd a fost supusă unui tir deosebit de intens, 67 de drone ucrainene fiind doborâte de apărarea aeriană rusă.
  • Alte 18 drone au fost raportate deasupra regiunii Rostov din Rusia, unde resturile căzute au declanșat un incendiu de vegetație, a declarat guvernatorul Vasili Golubev.

Peste 100 de drone ucrainene au fost doborâte duminică deasupra Rusiei, au anunțat oficialii, declanșând un incendiu de vegetație și incendiind un bloc de apartamente într-una dintre cele mai mari baraje observate pe cerul Rusiei de când Moscova a invadat Ucraina în februarie 2022, scrie Washington Times.

Ministerul rus al Apărării a raportat că a doborât 125 de drone peste noapte în șapte regiuni. Regiunea de sud-vest Volgograd a fost supusă unui tir deosebit de intens, 67 de drone ucrainene fiind doborâte de apărarea aeriană rusă.

De asemenea, 17 drone au fost văzute deasupra regiunii Voronej din Rusia, unde resturile căzute au avariat un bloc de apartamente și o casă privată, a declarat guvernatorul Aleksandr Gusev. Imaginile de pe rețelele sociale au arătat flăcări ieșind din ferestrele ultimului etaj al unei clădiri înalte. Nu au fost raportate victime.

Recomandări

TAIWANUL, ÎN STARE DE ALERTĂ
CUM TE AFECTEAZĂ VREMEA
POGACAR E CAMPION
ATACURI ASUPRA RUSIEI
RECORD MONDIAL LA HAKA
STOP THE WAR!

Alte 18 drone au fost raportate deasupra regiunii Rostov din Rusia, unde resturile căzute au declanșat un incendiu de vegetație, a declarat guvernatorul Vasili Golubev. Acesta a declarat că incendiul nu reprezintă o amenințare pentru zonele populate, dar că serviciile de urgență luptă pentru a stinge focul, care a cuprins 49,4 acri de pădure.

În altă parte, 16 civili au fost răniți într-un baraj nocturn asupra orașului Zaporizhzhia din sudul Ucrainei, după ce liderii militari ucraineni au avertizat că Moscova s-ar putea pregăti pentru o nouă ofensivă militară în sudul țării.

Citește și