• Un membru AUR din Drobeta-Turnu Severin a raportat poliției că un bărbat a intrat în sediul partidului, a scos un pistol și l-a așezat pe scaun.
  • Suspectul, în vârstă de 38 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.
  • Cazul este investigat pentru amenințare și nerespectarea regimului armelor.

Un incident alarmant a avut loc sâmbătă în sediul filialei AUR din Drobeta-Turnu Severin, când un membru al partidului a raportat că un bărbat a intrat în locație și s-a așezat lângă el. Potrivit declarațiilor, bărbatul a scos un pistol pe care l-a așezat pe scaun, continuând să-l privească insistent pe martor. Această situație tensionată a fost rezolvată de un alt individ, în vârstă de 50 de ani, care l-a îndepărtat pe suspect din sediu.

După primirea sesizării, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a intervenit prompt și l-a localizat pe bărbatul cu pistolul, în vârstă de 38 de ani, din aceeași localitate. Autoritățile au acționat rapid, reținându-l pentru 24 de ore, în vederea investigării incidentului. Acest tip de comportament ridică întrebări serioase cu privire la securitatea și siguranța în cadrul instituțiilor politice.

Cercetările continuă, iar suspectul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, unde se va propune o măsură preventivă. În acest context, autoritățile investighează acuzațiile de amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, subliniind gravitatea incidentului și posibilele repercusiuni legale pentru persoana implicată. Această situație subliniază importanța asigurării unui mediu sigur și protejat în cadrul structurilor politice.

Recomandări

NOUL ȘEF HEZBOLLAH
TAIWANUL, ÎN STARE DE ALERTĂ
CUM TE AFECTEAZĂ VREMEA
CUM AR FI MURIT NAVALNÎI
POGACAR E CAMPION
ATACURI ASUPRA RUSIEI

Citește și