Adolf Hitler a câștigat alegerile din Namibia: „Nu plănuiesc să cuceresc lumea”

ADOLF-HITLER-UUNONA-NAMIBIA

ADOLF-HITLER-UUNONA-NAMIBIA

Un politician african numit după Adolf Hitler a câștigat alegerile locale din Namibia, scrie Daily Mail. Acesta spune că nu are legături cu partidul nazist și nici nu plănuiește să cucerească lumea. Coincidența provine din faptul că tatăl său i-a dat numele fără să se gândească la ceea ce reprezintă.

Candidatul, din partea partidului SWAPO, a câștigat cu 85% dintre voturile obținute în fosta colonie germană. În această regiune, mai multe persoane, străzi și locuri poartă denumiri germane.

Tatăl meu mi-a dat numele după acest bărbat, El probabil nu a înțeles care era cauza lui Adolf Hitler. În copilărie mi se părea un nume normal. În adolescență am înteles că Hitler a încercat să cucerească lumea”, a spus Adolf Hitler Uunona.

Soția sa îi spune Adolf, la fel și apropiații. Personal, el se recomandă Adolf Uunona și spune că este puțin cam târziu să își schimbe numele în mod oficial.

Partidul SWAPO a fost la conducere în Namibia încă de la independența obținută în urma apatheidului. Namibia a fost cunoscută în trecut drept Africa de Sud Germană și a fost colonizată de germani din 1884 și până după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Exit mobile version