ANAF a scos la licitație un teren pe care se află o biserică. Prețul de pornire

ANAF a deblocat conturile companiei TMK Artrom, care în România are operaţiuni la Slatina şi Reşiţa şi aproximativ 2.400 de angajaţi.

ANAF a deblocat conturile companiei TMK Artrom, care în România are operaţiuni la Slatina şi Reşiţa şi aproximativ 2.400 de angajaţi.

ANAF a scos la licitație un teren de aproximativ 3.600 metri pătrați, pe care se află o biserică și anexele acesteia, informează profit.ro.

Biserica a fost construită în urmă cu 20 de ani de către o persoană fizică, care ar fi avut intenția să o doneze către Arhiepiscopia Tomisului.

Prețul de pornire al licitației este de 156.000 lei, fără TVA.

Un reprezentant al Arhiepiscopiei Tomisului a declarat pentru presa locală faptul că mai mulți călugări au locuit la biserică, dar transferul de proprietate nu s-a mai raelizat, pentru că proprietarul ar fi dorit ca viitoarele venituri să-i revină.

„Clădirea nu funcţionează în cadrul Arhiepiscopiei. Construcţia a fost ridicată de o doamnă, avocată din ce ştiu, care a propus să doneze Arhiepiscopiei viitoarea mănăstire. Ulterior, s-a răzgândit în privinţa donaţiei, dorea să încaseze câştigurile mănăstirii, donaţiile de la oameni, ceea ce nu se poate. Arhiepiscopia, care trimisese acolo şi vieţuitori, le-a transmis acestora să părăsească aşezământul”, a explicat un reprezentant al Arhiepiscopiei Tomisului.

Exit mobile version