Arena Naţională a înregistrat pierderi uriaşe în 2020. Doar factura la curăţenie este de două milioane de euro

Cel mai mare stadion al tarii, National Arena, a fost administrat atât de prost încât în cei nouă ani de viață a adus o gaură în bugetul primăriei de 13 milioane de euro. Datele furnizate de Primărie Gazetei Sporturilor scot la suprafață facturi de-a dreptul ridicole.

În 2020, an fară spectatori și cu evenimente mai puține că niciodată, a adus o factură la curățenie de 2 milioane de euro. 2 milioane de euro pentru curățenie.

Cheltuielile totale pe anul trecut au fost de 4,7 milioane de euro, și doar jumătate din facturi au fost achitate. Restul sunt datorii, vor fi plătite tot din banii noștri.

Arena Națională, stadion aflat în inima orașului, cu mult teren în jur, n-a reușit într-un deceniu să își mărească aria de business. Adică să nu facă bani doar când joaca FCSB sau Națională României. Fară concerte, cu mici excepții, fară magazine și restaurante incorporate, așa cum au arenele mari din afara, și cu facturi aberante, stadionul construit cu aproape 250 de milioane de euro rămâne o gaura în banii publici.

Exit mobile version