• Armata israeliană spune că a lovit „ținte teroriste în Liban” după ce a identificat că Hezbollah „se pregătea să tragă rachete și proiectile spre teritoriul israelian”.
  • „Într-un act de autoapărare pentru a înlătura aceste amenințări, IDF lovește ținte teroriste din Liban, de unde Hezbollah plănuia să își lanseze atacurile asupra civililor israelieni”, a spus Hagari.
  • Zborurile de pe aeroportul Tel Aviv din Israel vor fi suspendate temporar duminică dimineața, a anunțat administrația aeroportului.
  • IDF a afirmat că aproximativ 200 de rachete au fost lansate din Liban către Israel duminică dimineață.

Armata israeliană spune că a lovit „ținte teroriste în Liban” după ce a identificat că Hezbollah „se pregătea să tragă rachete și proiectile spre teritoriul israelian”, scrie CNN.

„Cu puțin timp în urmă, IDF a identificat organizația teroristă Hezbollah care se pregătea să lanseze rachete și proiectile către teritoriul israelian”, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Daniel Hagari.

„Într-un act de autoapărare pentru a înlătura aceste amenințări, IDF lovește ținte teroriste din Liban, de unde Hezbollah plănuia să își lanseze atacurile asupra civililor israelieni”, a spus Hagari.

Recomandări

AVIZE AMATORILOR
LASĂ FRICA LA INTRARE
MĂ DOARE INTERNETUL
MANUAL VS TELEFON
SE ÎNTREC ÎN GAFE
PUTIN AMENINȚĂ OCCIDENTUL

IDF a afirmat că aproximativ 200 de rachete au fost lansate din Liban către Israel duminică dimineață.

Zborurile de pe aeroportul Tel Aviv din Israel vor fi suspendate temporar duminică dimineața, a anunțat administrația aeroportului.