• Prezenţa la alegerile din comunele Poşaga (Alba) şi Cheţani (Mureş) a fost mai mare duminică, faţă de cea înregistrată pe 9 iunie, potrivit datelor Autorităţii Electorale Permanente.
  • În cele două localităţi s-au reorganizat alegeri din cauza balotajului înregistrat în urmă cu două săptămâni.
  • În comuna Cheţani, judeţul Mureş, au votat duminică 1.327 de persoane, dintre care 30 cu urma mobilă şi 23 pe liste suplimentare. Prezenţa a fost de 65,30%.

În comuna Poşaga, judeţul Alba, au votat, duminică, 743 de persoane, dintre care 31 cu urna mobilă, iar 123 pe liste suplimentare. Prezenţa la vot a fost de 94,89%.

În urmă cu două săptămâni au votat 690 de persoane, când Popa Aurelia, propusă de Partidul Social Democrat, şi Bulgăr Ionel, propus de Partidul Naţional Liberal, au obţinut câte 345 de voturi fiecare.

În comuna Cheţani, judeţul Mureş, au votat duminică 1.327 de persoane, dintre care 30 cu urma mobilă şi 23 pe liste suplimentare. Prezenţa a fost de 65,30%.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Pe 9 iunie, Bega Daniel-Marcel, propus de Alianţa PMP-Forţa Dreptei, şi Emil-Florin Mocan, propus de Partidul Social Democrat au obţinut câte 431 de voturi. .

Citește și