• Un bărbat înarmat a deschis focul la o şcoală din centrul Rusiei, omorând cel puţin nouă persoane şi rănind douăzeci, potrivit oficialilor ruşi, informează BBC.
  • Printre victime se numără elevi şi un agent de securitate de la şcoala din oraşul Izhevsk, potrivit presei ruse.
  • Potrivit ultimelor informații de la Comitetul de Investigații al Rusiei, 39 de persoane au fost rănite în urma împușcăturii de la școala Izhevsk, 15 dintre ele au murit, inclusiv 11 copii și 4 adulți.

UPDATE:

Potrivit ultimelor informații de la Comitetul de Investigații al Rusiei, 39 de persoane au fost rănite în urma împușcăturii de la școala Izhevsk, 15 dintre ele au murit, inclusiv 11 copii și 4 adulți.

24 de persoane au fost rănite, dintre care 22 de copii și 2 adulți.


Un bărbat înarmat a deschis focul la o şcoală din centrul Rusiei, omorând cel puţin nouă persoane şi rănind douăzeci, potrivit oficialilor ruşi, informează BBC. Printre victime se numără elevi şi un agent de securitate de la şcoala din oraşul Ijevsk, potrivit presei ruse.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
CÎRSTOIU NU SE RETRAGE
ZIUA MONDIALĂ A ARTEI
TESLA, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE O MAMĂ

Incidentul a avut loc la o şcoală cu aproape 1.000 de elevi şi aproximativ 80 de profesori. Se pare că atacatorul s-a sinucis, iar motivul atacului nu este clar.

Profesorii şi elevii au fost evacuaţi. Atacatorul ar fi fost înarmat cu două pistoale, potrivit unui parlamentar citat de agenţia de ştiri Tass.

Ministerul de Interne a declarat că trupul atacatorului a fost descoperit de poliţie la faţa locului. Comitetul de Investigaţii al Rusiei a declarat că atacatorul a ucis nouă persoane înainte de a se sinucide. Printre victime se numără cinci copii, doi profesori şi doi agenţi de securitate, a precizat acesta.