• CNN anunță că atacatorul lui Donald Trump a fost ucis de Serviciile Secrete ale SUA
  • AP susține că unul dintre participanții la miting a murit
  • Steven Cheung spune că Trump „este bine”

UPDATE 03:47

Richard Goldinger, Procurorul districtual din Butler, Pennsylvania, a numit scena de la mitingul lui Donald Trump în Pennsylvania „haotică”.

Richard Goldinger, Procurorul districtual din Butler, Pennsylvania, a numit scena de la mitingul lui Donald Trump „haotică”, scrie CNN.

UPDATE 03:10

Surse ale forțelor de ordine susțin că atacatorul se afla în afara locului unde se desfășura mitingul fostului președinte Donald Trump din Pennsylvania.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Două dintre aceste surse spun că atacatorul se afla pe un acoperiș. Mai multe surse de aplicare a legii s-au referit la acest individ drept un lunetist, dar detalii suplimentare nu sunt încă disponibile.

UPDATE 03:06

Oamenii legii spun că atacul de la mitingul fostului președinte este investigată drept o posibilă tentativă de asasinat.

UPDATE 03:01

Surse din Serviciul Secret au declarat pentru CNN că atacatorul lui Donald Trump a fost ucis.

CNN citează mai multe autorități care spun că atacatorul lui Donald Trump a murit.

Un membru al audienței și bărbatul înarmat au murit după o împușcătură la mitingul fostului președinte Donald Trump din Pennsylvania, a declarat procurorul districtului Butler County, Richard Goldinger.

Procurorul a mai transmis că Trump este în siguranță și a fost evacuat de Serviciul Secret al SUA. Oficialul a adăugat că un al doilea spectator se află în stare gravă.

Știre în curs de actualizare