• Motivul din spatele tentativei de asasinat asupra lui Trump rămâne un mister.
  • Thomas Matthew Crooks lucra ca asistent la un azil de bătrâni și în mare parte era descris ca fiind un tip „obișnuit”, poate puțin tocilar, dar în niciun caz extremist.
  • Datele sale școlare, obținute de Business Insider, arată că avea note bune și era disciplinat.

Apar noi detalii despre Thomas Matthew Crooks. Atacatorul de doar 20 de ani care a încercat să-l ucidă pe Trump la mitingul din Pennsylvania avea note mari și nu avea probleme disciplinare în școală, arată datele obținute de Business Insider.

Istoricul școlar bun al lui Thomas Crooks nu oferă niciun incidiu despre motivul pentru care a decis să-l împuște pe Trump. Crooks a fost ucis de un sniper al Serviciului Secret la scurt timp după ce a deschis focul asupra lui Trump și a celorlalți aflați la miting, ucigând o persoană din public, pompierul Corey Comperatore.

Crooks a fost un student de 10 pe linie în ultimul an la Bethel Park High School, absolvind cu o medie de 4,87 puncte, conform dosarelor sale academice, pe care Business Insider le-a primit printr-o solicitare a datelor publice.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Crooks a urmat patru cursuri avansate în ultimul an școlar – calcul AB, macroeconomie, statistică și guvern & politică din SUA – pe lângă cursurile de engleză, programare, finanțe personale și afaceri.

Singurul dosar disciplinar din dosarele districtului școlar Bethel Park datează de când Crooks era în școala gimnazială, când a fost prins de două ori mestecând gumă în timpul orei, iar apoi a fost prins la locația greșită când trebuia să-și execute detenția în timpul prânzului.

Citește și