• Autorităţile ucrainene au anunţat un nou ajutor militar pentru Ucraina.
  • Este cel mai mare de până acum, au transmis ucrainenii.
  • Pachetul cuprinde rachete de apărare aeriană, arme aer-sol şi antitanc şi muniţie pentru artilerie, tunuri şi arme de calibru mic.

Autorităţile ucrainene au anunţat un nou ajutor militar pentru Ucraina. Este cel mai mare de până acum, au transmis ucrainenii.

Guvernul australian a anunţat vineri un nou ajutor militar pentru Ucraina.

Este cel mai mare pachet de asistenţă militară pentru Ucraina, în valoare de aproape 250 de milioane de dolari, au confirmat autorităţile de la Kiev, scrie Mediafax.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Pachetul cuprinde rachete de apărare aeriană, arme aer-sol şi antitanc şi muniţie pentru artilerie, tunuri şi arme de calibru mic.

După trei zile de Summit în care s-a aflat în centrul atenției statelor aliate, Ucraina pleacă de la Washington cu desaga plină de promisiuni. Cea mai mare promisiune este că drumul său spre NATO este „ireversibil” și că viitorul său este în Alianță, însă, pe lângă acestea, țările membre au anunțat și înființarea unor centre sau comandamente care să ajute Ucraina în război și o sumă impresionantă pentru achiziționarea de echipamente militare, în 2025.

Citește și