• Interdicția ar urma să fie instituită pe o perioadă de 10 ani.
  • Autoritățile din Malaga au probleme cu turiștii britanici.
  • Acestea au pus pancarte prin care le interzice să umble la bustul gol.
  • Dacă nu respectă regulile, riscă amenzi de până la 750 euro.

Ce-i prea mult nu-i sănătos și strică! Asta pare să fie noua deviză a autorităților din Bali. Acestea vor interzice construcția de noi hoteluri, vile și cluburi de noapte în anumite zone din Bali din cauza supraturismului.

Inițiativa face parte din încercarea guvernului de a reforma turismul în Bali. Autoritățile vor să ofere turism de calitate, dar să păstreze și cultura indigenă a insulei. Interdicția ar urma să fie instituită pe o perioadă de 10 ani.

Probleme sunt și în Malaga, în sudul Spaniei. Supărați pe turiștii britanici lipsiți de inhibiții, autoritățile au fost nevoite să pună pancarte în care îi roagă să poarte bluze pe stradă și să nu mai umble la bustul gol. Autoritățile din Malaga au lansat o campanie în acest sens, care vine la pachet cu 17 panouri publicitare și numeroase indicatoare.

Recomandări

TRUMP SE VEDE CU MODI
BUCĂTĂRIA CU E-URI
CUM RĂMÂNE CU HUW?
NICI PE HARRIS, NICI PE TRUMP
FATA LUI ESTE MODEL
SĂ VEZI ȘI SĂ CREZI!

Pancartele, scrise în limba engleză, se adresează în mod direct turiştilor britanici. Pe lângă lipsa hainelor, turiștii britanici sunt acuzați că lasă gunoi în urma loc, fac gălăgie și merg cu viteză cu scuterele. Dacă nu respectă regulile, riscă amenzi de până la 750 de euro.

Citește și