• Potrivit unui oficial de rang înalt din cadrul campaniei lui Harris, Obama va organiza primul său eveniment în Pittsburgh, Pennsylvania.
  • Obama rămâne unul dintre cei mai puternici susținători ai democraților, după soția sa, Michelle Obama.
  • Kamala Harris va organiza un miting în Flint, Michigan, în această seară.

Fostul președinte al SUA, Barack Obama, va străbate statele de luptă pentru Kamala Harris, cu o lansare în importanta Pennsylvania săptămâna viitoare. Potrivit unui oficial de rang înalt din cadrul campaniei lui Harris, Obama va organiza primul său eveniment în Pittsburgh, Pennsylvania, joia viitoare, scrie The Guardian.

Obama rămâne unul dintre cei mai puternici susținători ai democraților, după soția sa, Michelle Obama. Întoarcerea sa în campanie are loc după un discurs entuziast susținut la Convenția Națională Democrată din august, în care a prezentat-o pe Harris drept o figură orientată spre viitor și un moștenitor natural al coaliției sale politice diverse, formată din tineri.

Harris a fost unul dintre primii susținători ai lui Obama în ceea ce părea a fi o candidatură prezidențială cu șanse mici împotriva lui Hillary Clinton. Ea a bătut la uși pentru el. Mai mult de 15 ani mai târziu, el îi va întoarce favoarea.

Recomandări

DRONE RUSEȘTI ÎN DELTĂ
ERUPȚIE SPECTACULOASĂ
POSIBILA RIPOSTĂ
PICKY EATER BABY
ÎNCĂ 3 PENTRU COTROCENI
PRIZONIERII MOR ÎN RUSIA

Kamala Harris va organiza un miting în Flint, Michigan, în această seară – unul dintre statele cruciale pentru câștigarea președinției. Evenimentul ei are loc la o zi după ce Donald Trump a promis că va face din Michigan „din nou capitala mondială a automobilelor”.

Citește și