• Harris le-a mulțumit lui Obama pentru sprijinul acordat și și-a exprimat recunoștința pentru prietenia lor de decenii.
  • Fosta primă doamnă a spus că este mândră de Harris și se așteaptă ca alegerile viitoare să fie istorice.
  • „Oh, Doamne. Michelle, Barack, asta înseamnă atât de mult pentru mine. Aștept cu nerăbdare să fac asta cu voi doi, Doug și cu mine amândoi. Și să ies acolo, să fii pe drum”, a spus vicepreședintele.

Fostul președinte Barack Obama și fosta primă doamnă Michelle Obama au anunțat că susțin oferta prezidențială a vicepreședintelui Kamala Harris într-un videoclip difuzat vineri, scrie CNN.

„Michelle și cu mine nu am putea fi mai mândri să vă susținem și să facem tot ce ne stă în putință pentru a vă ajuta să treceți prin aceste alegeri și să intrați în Biroul Oval”, i-a spus fostul președinte lui Harris la un apel telefonic căruia i-a alăturat soția, potrivit videoclipului.

Harris le-a mulțumit lui Obama pentru sprijinul acordat și și-a exprimat recunoștința pentru prietenia lor de decenii.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

„Oh, Doamne. Michelle, Barack, asta înseamnă atât de mult pentru mine. Aștept cu nerăbdare să fac asta cu voi doi, Doug și cu mine amândoi. Și să ies acolo, să fii pe drum”, a spus vicepreședintele.

„Dar mai presus de toate, vreau doar să vă spun cuvintele pe care le-ați rostit și prietenia pe care ați oferit-o în toți acești ani înseamnă mai mult decât pot exprima eu, așa că vă mulțumesc amândoi. Înseamnă atât de mult. Și o să ne distrăm puțin cu asta, nu-i așa? ea a adăugat.

Fosta primă doamnă a spus că este mândră de Harris și se așteaptă ca alegerile viitoare să fie istorice.

„Nu pot primi acest telefon fără să-i spun fetei mele, Kamala, sunt mândru de tine. Acest lucru va fi istoric”, i-a spus ea lui Harris. Într-o declarație comună în care a anunțat aprobarea, familia Obama a lăudat-o pe Harris și au enumerat realizările ei.

Citește și