VIDEO. Un bătrân căzut pe holul Spitalului Corabia este ignorat de personalul medical. Reacția ministrului Sănătății

VIDEO. Un bătrân căzut pe holul Spitalului Corabia este ignorat de personalul medical. Ministrul Sănătății anunță sancțiuni

VIDEO. Un bătrân căzut pe holul Spitalului Corabia este ignorat de personalul medical. Ministrul Sănătății anunță sancțiuni

Medicul de gardă de la Spitalul Orășenesc din Corabia a fost amendat cu 6000 de lei, iar asistenta medicală cu 3000 de lei, după ce pe Facebbok au apărut imagini cu un bătrân căzut pe holul spitalului, fără a primi ajutor, anunță ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Am văzut și eu imaginile de la Spitalul Orășenesc din Corabia și am cerut aseară trimiterea de îndată a unei echipe de control la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate. Verificarea echipei de control a DSP s-a încheiat astăzi dimineață la orele 02.00 și a fost înaintată Corpului de Control al ministrului Sănătății”, transmite pe Facebook Vlad Voiculescu.

El precizează și măsurile luate de echipa de control:

Voiculescu a decis, duminică seara, trimiterea unei echipe de control a Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt la Spitalul Orășenesc din Corabia, după ce pe Facebook au apărut imagini cu un bătrân căzut pe holul spitalului, fără a primi ajutor.

Exit mobile version