Biden a purtat o șapcă cu sloganul „Trump 2024” la stația de pompieri din Pennsylvania. Cum a reacționat fostul președinte

Președintele Joe Biden a purtat pentru scurt timp o șapcă cu „Trump 2024” în timp ce vizita Shanksville, departamentul de pompieri voluntari, la aniversarea atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, scrie NDTV.

Secretarul de presă adjunct al Casei Albe, Andrew Bates, a scris pe rețelele de socializare că Biden a transmis un mesaj amintind de „unitatea bipartizană” în America de după 11 septembrie. El a făcut apoi apel la America să revină la acest spirit odată cu apropierea alegerilor.

„Ca un gest, Biden a dat o șapcă unui susținător al lui Trump, care apoi a spus că, în același spirit, POTUS ar trebui să-și pună șapca Trump”, a scris Bates. „El a purtat-o pentru scurt timp”.

Campania Trump a preluat rapid o fotografie de la eveniment, scriind: „Mulțumesc pentru sprijin, Joe!”

„Kamala s-a descurcat atât de prost în dezbaterea de aseară, încât Joe Biden tocmai și-a pus o șapcă Trump”, a scris campania într-o postare separată. Un videoclip în care Biden își pune pălăria s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare.

Exit mobile version