• Democrații sunt exasperați de prestația lui Biden de la dezbaterea cu Trump.
  • Discursul lui Trump a fost mai consistent și cursiv. Biden s-a străduit să facă față.
  • Familia lui Biden îl încurajează să rămână în cursa prezidențială.

Pe pagina oficială de Instagram a președintelui Biden a fost publicată o fotografie cu cele 50 de minciuni spuse de Trump în cadrul dezbaterii electorale difuzate de CNN.

Postarea vine la câteva zile după dezbaterea care a atras criticile democraților, care spun că „prestația lui Biden a fost dezastruoasă”. În multe momente, Biden și-a pierdut ideile și nu a reușit să facă față tuturor argumentelor aduse de Trump.

Cu toate acestea, familia lui Biden – în special soția lui, Jill, și fiul său, Hunter – îl încurajează să rămână în cursa prezidențială, convinși că are șanse să-l învingă pe Trump, deși conștienți că Biden nu mai e în aceeași condiție ca acum 4 ani.

Recomandări

REZULTATELE EN AU FOST AFIȘATE
STAREA LUI BIDEN, PUSĂ SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII
PUTIN A AJUNS ÎN KAZAHSTAN
GERMANII ȘI FRANCEZII SIMT CĂ NU AU DESTUL TIMP LIBER
UNDE MERGI AZI? ÎN CARAIBE
HUNTER BIDEN SE JUDECĂ CU FOX NEWS

Reacțiile utilizatorilor

Cei care au văzut postarea s-au grăbit să lase comentarii. Taberele sunt împărțite. Sunt cei care vor vota cu democrații, care-l încurajează pe Biden să continue, cu comentarii precum „You are king”, „Vote Biden 2024” „President Biden, don’t listen to the negative voices”, dar și cei care se bucură de eșecul din cadrul dezbaterii și sunt susținători evidenți ai lui Trump: „You’ve lost all credibility”, „Oh Joe, it’s over for you. It was embarassing”, fiind doar câteva dintre mesajele americanilor.

Citește și