Biden îl acuză pe Musk de ipocrizie: „Cel mai bogat om din lume a lucrat ilegal în SUA”

Joe Biden îl acuză pe Elon Musk de ipocrizie în ceea ce privește imigrația. Un nou raport arată că CEO-ul Tesla ar fi lucrat ilegal în Statele Unite. Musk, născut în Africa de Sud, neagă acuzația.

„Cel mai bogat om din lume a lucrat ilegal în SUA. Trebuia să fie la școală când a venit cu o viză de student. Nu era la școală. A încălcat legea. Și el vorbește despre persoanele care imigrează ilegal în America care vin spre noi?” a spus Biden în timpul unui miting de campanie din Pittsburgh.

Washington Post scrie că Musk a lucrat ilegal în țară în timp ce avea o viză de student. WP, citând documente ale companiei, foști asociați de afaceri și documente judiciare, a declarat că Musk a ajuns în Palo Alto, California, în 1995 pentru un program de studii la Universitatea Stanford „dar nu s-a înscris niciodată la cursuri, lucrând în schimb la startup-ul său. ”

Musk a răspuns pe X: „De fapt, mi s-a permis să lucrez în SUA. Marioneta lui Biden minte”.

Musk este astăzi cel mai bogat om din lume. A donat peste 70 de milioane de dolari pentru a-l ajuta pe candidatul republican la președinție Donald Trump și pe alți candidați republicani să câștige alegerile de pe 5 noiembrie.

O investigație Wall Street Journal arată că Elon Musk se află în contact, direct și indirect cu Vladimir Putin, de la sfârșitul lui 2022.

Exit mobile version