• Președintele american Joe Biden a ordonat duminică acordarea de sprijin suplimentar Israelului în urma atacurilor Hamas.
  • Armata americană plănuiește să mute navele US Navy și avioanele militare americane mai aproape de Israel, în semn de susținere.
  • „Președintele și vicepreședintele au fost informați în această dimineață de echipa lor de securitate națională cu privire la situația din Israel”, a precizat Casa Albă.

Președintele american Joe Biden a ordonat duminică acordarea de sprijin suplimentar Israelului în urma atacurilor Hamas, a anunțat biroul de presă al Casei Albe, fără a detalia măsurile.

Armata americană plănuiește să mute navele US Navy și avioanele militare americane mai aproape de Israel, în semn de susținere.

„Președintele și vicepreședintele au fost informați în această dimineață de echipa lor de securitate națională cu privire la situația din Israel”, a precizat Casa Albă.

Recomandări

ALTĂ GRANIȚĂ
TRUMP E FAN HORROR
RAIDURI ÎN LIBAN
LE PEN URMĂRITĂ PENAL
VORBE GRELE
REVIN INUNDAȚIILE

Aceasta a adăugat că ei „vor continua să primească informații actualizate, iar oficialii Casei Albe vor rămâne în contact strâns cu partenerii noștri israelieni”. Echipele lor de securitate națională sunt angajate cu israelienii și cu omologii din întreaga regiune”.

Citește și: