• Biden spune că are nevoie să doarmă mai mult, să reducă volumul de muncă și să nu mai aibă evenimente după ora 20:00
  • Biden și-a propus să-i asigure pe principalii lui susținător că are capacitățile necesare pentru un al doilea mandat de patru ani.
  • În urma prestației lui Biden din timpul dezbaterii prezidențiale cu Trump de săptămâna trecută, unii democrați au început să-i ceară președintelui să se retragă din cursă.

Președintele Biden s-a întâlnit la Casa Albă cu guvernatorii democrați. Le-a spus că are nevoie să doarmă mai mult, să reducă volumul de muncă și să nu mai aibă evenimente după ora 20:00, scrie The New York Times.

În timpul întâlnirii, Biden și-a propus să-i asigure pe principalii lui susținător că are capacitățile necesare pentru un al doilea mandat de patru ani.

Întâlnirea a marcat, de asemenea, o schimbare de abordare, reflectând dorința de comunicare mai directă cu figurile-cheie ale partidului în urma prestației dificile a lui Biden la dezbaterea împotriva lui Trump din 27 iunie, scrie CBS.

Recomandări

NOUL FRONT POPULAR CÂȘTIGĂ ALEGERILE
PISTOALELE LUI NAPOLEON S-AU VÂNDUT
CE SE AFLĂ PE AGENDA LUI LAMMY?
DEMOCRAȚII NU ÎL MAI VOR PE BIDEN
ISRAELUL ORDONĂ O NOUĂ EVACUARE
ATTAL DEMISIONEAZĂ

În urma prestației lui Biden din timpul dezbaterii prezidențiale cu Trump de săptămâna trecută, unii democrați au început să-i ceară președintelui să se retragă din cursă.

Casa Albă și echipa de campania lui Biden nu au comentat până acum comentariile președintelui.

Citește și