Bill Clinton a fost internat la Terapie Intensivă. Problema medicală nu are legătură cu Covid

Bill Clinton at the annual meeting of the Clinton Global Initiative (CGI) in New York City, NY, USA, on Monday, September 19, 2016. The annual CGI meetings bring together heads of state, leading CEOs, philanthropists, and members of the media to facilitate discussion and forward-thinking initiatives that challenge the way we impact the future. Photo by Dennis van Tine/ABACAPRESS.COM

Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, în vârstă de 75 de ani, a fost internat la Terapie Intensivă. Clinton se tratează pentru o infecţie identificată în sânge. Problema medicală nu are legătură cu Covid.

Spitalizarea a avut loc în California, la centrul medical Irvin. Clinton este în recuperare şi are o stare generală bună, asigură apropiaţii săi.

Al 42-lea preşedinte american a fost în funcţie din 1993 până în 2001, iar la 46 de ani a fost cel mai tânăr preşedinte ales vreodată. În 2010, a suferit o intervenţie de angioplastie.

„Fostul preşedinte Clinton a fost internat marţi seara la Centrul Medical UCI, pentru a primi tratament pentru o infecţie care nu are legătură cu Covid”, a scris pe Twitter purtătorul de cuvânt al lui Bill Clinton, Angel Urena.

Exit mobile version