Billie Eilish își îndrumă fanii să o voteze pe Kamala Harris la alegerile prezidențiale din SUA

Billie Eilish și-a îndemnat fanii să o susțină pe Kamala Harris pentru președinție și să „voteze ca și cum viața voastră lor depinde de asta”, scrie Music-News.

Cântăreața în vârstă de 22 de ani și fratele ei Finneas, în vârstă de 27 de ani, au făcut un pas înainte pentru a o susține pe Harris și pe contracandidatul ei Tim Walz pentru alegerile din 2024.

Pe 5 noiembrie, americanii vor merge la urne pentru a decide dacă actualul vicepreședinte Harris sau fostul președinte Donald Trump ar trebui să fie pus în fruntea țării – iar cântăreții pop sunt insistenți că primul trebuie să câștige.

Marți, cântăreața Bad Guy a declarat pe rețelele de socializare: „Votăm pentru Kamala Harris și Tim Walz pentru că luptă pentru a ne proteja libertatea de reproducere, planeta și democrația”.

Finneas a adăugat: „Nu putem lăsa extremiștii să ne controleze viețile, libertățile și viitorul. Singura modalitate de a-i opri pe aceștia și agenda periculoasă a Proiectului 2025 este să votăm și să o alegem pe Kamala Harris.”

Eilish a adăugat apoi: „Votați ca și cum viața voastră ar depinde de asta. Pentru că depinde.”

Duminică, serviciile de securitate au dejucat o a doua tentativă de asasinat împotriva lui Trump, în timp ce acesta se afla la golf.

Suspectul Ryan Wesley Routh a fost arestat în Florida după ce serviciile de securitate l-au văzut cu o armă AK-47.

Fostul președinte a evitat la limită să fie ucis în iulie, când trăgătorul Thomas Matthew Crooks a tras în el și un glonț i-a zgâriat urechea.

Susținătorii republicani i-au criticat pe susținătorii democrați pentru că au folosit o retorică precum etichetarea lui Trump drept „extremist” pentru că a încurajat potențiali asasini să îl atace.

Exit mobile version