• Un purtător de cuvânt al Partidului Democrat a declarat: Nimeni nu a fost prezent sau rănit la birou.
  • Poliția din Tempe, Arizona, a declarat că investighează cazul ca fiind o infracțiune împotriva proprietății.
  • În doar câteva zile Kamala Harris va vizita statul Arizona în cadrul campaniei electorale.

Poliția din Tempe, Arizona, investighează ceea ce pare a fi pagube provocate de focuri de armă a unui birou de campanie coordonat de Partidul Democrat pentru vicepreședintele Kamala Harris.

Incidentul a avut loc cu doar câteva zile înainte de vizita programată a lui Harris în Arizona, în cadrul campaniei sale electorale pentru președinție, conform NBC News.

Nu existau angajați prezenți la birou în momentul atacului

„Putem confirma că pe 23/24 septembrie au fost descoperite pagube provocate de focuri de armă la un birou de campanie al DNC”, a declarat Departamentul de Poliție din Tempe într-o declarație pentru NBC News.

Recomandări

CE FACEM CU DEZINFORMAREA?
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?
UNDE MERGI AZI?
UNDE MERGI BANII?
ATACURI ÎN UCRAINA
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”

Sean McEnerney, directorul de campanie coordonat al Partidului Democrat de stat, a confirmat, de asemenea, incidentul într-o declarație.

„În cursul nopții, mai multe focuri de armă au fost trase în biroul nostru de campanie coordonat de Partidul Democrat din Tempe”, a declarat McEnerney. Nimeni nu a fost prezent sau rănit la birou, a confirmat el.

Biroul de campanie coordonat din Tempe este unul dintre cele 18 birouri de teren ale campaniei lui Harris din Arizona, potrivit lui Patty Socarras, directorul de comunicare al Partidului Democrat din stat.

Citește și