• Directorul editurii William Collins, Arabella Pike, a declarat că volumul de memorii se citește compulsiv, plin până la refuz de reflecții serioase”.
  • Aceasta promite să acopere toate momentele cheie, de la perioada în care a fost primar al Londrei, la rolul său în referendumul pentru Brexit.
  • Cariera politică a lui Johnson a început cu o încercare de a obține un loc sigur pentru laburiști în Clwyd South, în nordul Țării Galilor.

Boris Johnson își va dezvălui perioada petrecută pe Downing Street, publicând un volum de memorii fără rețineri” intitulat Unleashed. Fostul prim-ministru a anunțat că această carte va fi publicată la editura William Collins pe 10 octombrie, scrie The Independent.

Aceasta promite să acopere toate momentele cheie, de la perioada în care a fost primar al Londrei, la rolul său în referendumul pentru Brexit și la perioada petrecută în Downing Street între 2019 și 2022.

Directorul editurii William Collins, Arabella Pike, a declarat că volumul de memorii se citește compulsiv, plin până la refuz de reflecții serioase despre perioada în care a fost în funcție, dar este scris cu spiritul său carismatic caracteristic, cu utilizarea vie a limbajului și cu o mulțime de povești”.

Recomandări

BIDEN: „TU EȘTI FRAIERUL”
PORTRETELE LUI HARRY ȘI MEGHAN PRIMESC CRITICI
E.COLI FACE TOT MAI MULTE VICTIME
DIPLO SE CONFRUNTĂ CU ACUZAȚII
PUTIN TRIMITE LA RĂZBOI 10.000 MIGRANȚI
URSULA LUPTĂ PENTRU ȘEFIA C.E.

Johnson a spus: Sunt onorat de faptul că HarperCollins publică relatarea mea personală despre uriașa reașezare care a avut loc în politica britanică în ultimii 15 ani – și despre ceea ce ar putea urma. Așadar, așteptați ca gândurile mele despre viitorul Marii Britanii să explodeze peste lumea editorială ca o sticlă de șampanie mult agitată”.

Cariera politică a lui Johnson a început cu o încercare de a obține un loc sigur pentru laburiști în Clwyd South, în nordul Țării Galilor, unde a pierdut ca și candidat conservator în 1997. A fost deputat de Henley din 2001 până în 2008, înainte de a deveni o vedetă politică în calitate de primar al Londrei.

Învingându-l pe actualul președinte Ken Livingstone, mandatul său într-un oraș în mare parte de orientare laburistă a fost remarcabil și a ocupat această funcție în timpul Jocurilor Olimpice din 2012, considerate un triumf pentru orașul gazdă.

Citește și