Candidaţii la vicepreşedinţia SUA, Tim Walz şi JD Vance, vor avea prima lor dezbatere pe 1 octombrie. Cum și unde o poți urmări

Senatorul JD Vance (R-Ohio) și guvernatorul din Minnesota, Tim Walz (D), vor participa marți la o dezbatere vicepreșidențială – prima și singura dată când cei doi sunt programați să ia parte la o confruntare televizată înainte de ziua alegerilor, scrie Washington Post.

Fostul președinte Donald Trump a sugerat că nu intenționează să participe la mai multe dezbateri împotriva vicepreședintelui Kamala Harris, iar dezbaterea vicepreședințială de marți din New York va marca un moment rar, de profil înalt pentru Vance și Walz de a-și apăra dosarele și propunerile politice.

Cum să urmăriți dezbaterea vice-prezidențială

Dezbaterea, găzduită de CBS News, este programată pentru marți, la ora 21:00, ora Europei de Est. Aceasta va fi difuzată pe CBS și va fi transmisă în direct pe CBS News.

Libby Casey va prezenta alături de Rhonda Colvin, corespondent politic principal, și James Hohmann, editorialist de opinie. JM Rieger va relata în direct de la New York, iar Blair Guild va fi în Minneapolis, la o petrecere organizată de foști elevi ai liceului unde a predat Walz.

Unde va avea loc dezbaterea

Dezbaterea are loc la CBS Broadcast Center din New York, o unitate de producție de televiziune situată în Manhattan.

Cine moderează evenimentul

Dezbaterea va fi moderată de Norah O’Donnell, prezentatoare și redactor-șef al emisiunii „CBS Evening News”, și Margaret Brennan, moderatoare a emisiunii „Face the Nation” de la CBS.

Exit mobile version